Kovászgép

Kogép kovászgép

Saját gyártású kovászkészítő gép.

 

A kovászos tésztakészítés legfontosabb előnyei:
Tészta savfokának beállításával biztosítható
a termék átsültsége,
a morzsálódás csökkentése,
valamint a nyári hőségben megelőzhető a tészta elnyúlósodása.
Íz és aromaanyagok fejlődése, melyek kedvezően befolyásolják a termék érzékszervi tulajdonságait.
Az élesztő kovászban történő felszaporításával csökkenthető a közvetlen élesztő felhasználás.
Berendezésünk az alábbi tulajdonságokkal rendelkezik:
Hűtött szigetelt rozsdamentes acéltartály nyitható fedéllel.
A kovász hőmérséklet optimuma 25-30 °C között van - nem szükséges külön fűtést beépíteni, amennyiben a kovásztartály a sütőhelyiségben kerül elhelyezésére.
Hűtőgép elhelyezése a tartály alatt, tárolási hőmérséklet 10-16 °C.
Sűrű anyag keverésére és ezen művelet programozására alkalmas automatikus berendezés.
Automatikus üzemmódú élelmiszeripari csigaszivattyúval, mellyel megoldható az idő és térfogat alapján történő kalibrált adagolás.
Bruttó 500, 1000 és 2000 liter térfogat.
Mozgatás hidraulikus emelővel (békával).
Rozsdamentes vezérlőszekrény programozható PLC kezelőpanellel.
Opciók:
elektromos fűtés
mérőcella
pH mérő

Ajánlatkérés

Kinek ajánljuk.

Paraméterek.

Extrák.