Üdvözli Önt a Kogép

Történet

A Kogép Kereskedelmi Kft.-t 1994-ben alapítottuk, eleinte használt német gépekkel láttuk el a magyar piacot. A piaci környezet 1999-ben változott, a fellendülésnek köszönhetően megnőtt az igény a minőségi, új gépekre. Korábban kialakított kapcsolataink révén több márka kizárólagos hazai képviselete lettünk.

Elsőként a WP kötött a Kogéppel kizárólagos szerződést. Arra törekszünk, hogy minden sütőipari területen - sütés, fagyasztás, csomagolástechnika, szeletelés, laminációs technológiák - vezető gyártók eszközeit hozzuk el a magyar vállalkozóknak. Ma már 20 márka termékeit forgalmazzuk, így a sütőipar teljes spektrumát ki tudjuk szolgálni.

Teljes megoldásokat kínálunk

A megrendelők ma már komplex megoldásokat keresnek. A befektető, vállalkozó tudja, mit szeretne gyártani, de arra már nincs ideje, energiája, hogy egyenként felkutassa az ehhez szükséges gépeket, elemeket, tárgyaljon a feltételekről, szállításról, beüzemelésről.

Átvállaljuk a berendezések beszerzését, beüzemelését. Ügyfeleinkkel karbantartási szerződés kötésére törekszünk, mivel tudjuk, az élelmiszeriparban egy pár órás leállás is komoly kiesést eredményezhet.

Kiemelkedő szaktudás

Kollégáink kiválasztása során fontos a képzettség, a nyelvtudás, a szakma iránti elkötelezettség. Csapatunk minden tagja legalább egy európai nyelven beszél, a munkatársak között van villamosmérnök, közgazdász, gépész, valamint élelmiszermérnök is.

Szervizcsapatunk kiszálló munkatársai nagy tudású szakemberek, sokan több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek, emellett rendszeresen részt vesznek a gyártók által szervezett továbbképzéseken.