Hírek

Többet találkozhat a Kogéppel „online”
Nyitunk az online tér irányába
Milyen beruházás segíthet egy pékségnek ezekben a hektikus időkben?
Folytatódik a péktermékek régen látott mértékű, kényszerű drágulása
Mit tanulhatunk a legjobb kenyerek készítőitől?
Nyíregyházától Budapesten át Ásványráróig számos pékség kínálatába bekerültek a 2021-es Szent István-napi Kenyérverseny győztes péktermékei.
Nincs Kenyérlelke Fesztivál Kogép nélkül!
Cégünk a hagyományosan sütők találkozójának kiemelt támogatójaként idén is biztosít a kifogástalan pékáruk elkészítéséhez egy Wachtel Piccolo kemencét
Csúcsminőségű pizzakemence egyetlen fotóért cserébe!
A Sveba Dahlen nem mindennapi nyereményjátékán egy kompaktság terén verhetetlen N-szériás sütőipari berendezés a tét.
Most a támogatás és a megfelelő partner is adott a fejlesztésekhez!
Nagy horderejű változások előtt áll a magyar sütőipar, az ezekhez alkalmazkodni kívánó pékségek pedig most pályázati forrásokat is igénybe vehetnek.
Ezek a trendek a pékipart „sem hagyják hidegen”
A Kogép időről időre összegyűjt néhány olyan információt, amelyek segíthetnek a sütőipari cégeknek a leghatékonyabban alkalmazkodni a trendekhez.
Merre tart a sütőipar, és merre induljon egy pékség?
A pékipar folyamatosan modernizálódik, fókuszba kerül a hatékonyságnövelés, alaposan felértékelődnek a digitális sütőipari gépek.
Automatizálná pékségét? Válassza az aranyközéputat!
Automatizálná pékségét? Válassza az aranyközéputat!
Ha igazi nápolyi pizzát sütne, számíthat ránk!
A Kogép kész világszínvonalú, hatékony elektromos kemencét biztosítani az autentikus nápolyi pizza elkészítéséhez.
Milyen gépeket érdemes választania egy induló, kis pékségnek?
A közelmúltban a kézműves pékségekben több sikersztorit láttunk, ahol egy kezdeti hobbiból egy különleges, figyelemre méltó vállalkozás lett.
Ezt hozta 2020: fókuszban az alkalmazkodás és a fejlesztés
Ezt hozta 2020: fókuszban az alkalmazkodás és a fejlesztés
Miért érdemes most csomagológépbe fektetni?
Már a koronavírus-járvány első hulláma alatt is sokan választották higiéniai okokból az előre csomagolt pékárukat.
A kenyér örök – legyen a fejlődés is az!
Van már világnapja a takarításnak, a hóembereknek, a törülközőnek, de még az ékezetes betűknek is – miért pont a kenyér lenne a kivétel?
Lépni kell a pékségeknek – de merre?
Talán nincs még egy dolog, ami olyan gyorsan változna manapság, mint a fogyasztók szokásai, igényei.
Bizonyított a Wachtel Piccolo a Kenyérlelke fesztiválon
A 2020-as esztendő megtanított becsülni minden olyan rendezvényt, ami biztonsággal megtartható. Ezért is volt örömteli, hogy „a hagyományosan sütők ta
Energiatakarékos megoldás a pékségek nagy részének
Világújdonságnak számító technológia működik Tiszakécskén egy pékségben.
Ezt tanította a karantén: csak a csúcsminőséggel lehetnek sikeresek a pékségek!
A járványhelyzet és az azt kísérő korlátozások hatására rengetegen vágtak bele az otthoni kenyérsütésbe.
Családbarát munkahely lettünk – hivatalosan is!
A héten első alkalommal adták át a Családbarát Hely tanúsító védjegyeket.
Hozza ki a legtöbbet a helyzetből – és a pékségéből!
Hogyan tovább? A kérdés, amit mostanság sok vállalkozás feltesz magának, számos más területhez hasonlóan a sütőiparban is.