Csúcsminőségű pizzakemence egyetlen fotóért cserébe!

Csúcsminőségű pizzakemence egyetlen fotóért cserébe!

A Sveba Dahlen nem mindennapi nyereményjátékán egy kompaktság terén verhetetlen N-szériás sütőipari berendezés a tét. A svéd márka szakmai importőreként a Kogép összegyűjtötte a profi pizzaszakácsoknak az ezzel kapcsolatos tudnivalókat!

Sokszor hangsúlyoztuk már, hogy a Kogép a legjobb lehetőséget kínálja azoknak a pékségeknek, vendéglátóipari egységeknek, amelyek olyan vezető nemzetközi márkák sütőipari gépeit szemelik ki, mint például a Sveba Dahlen. Most azonban nekünk is el kell ismernünk, hogy az előttünk álló hónapokban, ugyan csak egyetlen szerencsés nyertesnek, de akad egy ennél is kedvezőbb beszerzési esély!

A svéd gyártó ugyanis meghirdette #ilovepizza kampányát, amellyel a világ egyik legismertebb ételkülönlegességet övező imádatra, illetve az azt körülvevő közösségre szeretné irányítani a figyelmet. A Sveba Dahlen reményei szerint hamarosan büszke pizzaszakácsok fényképei árasztják majd el a közösségi médiát, bemutatva többek közt azt is, hogy a világ különböző pontjain mennyire mást jelent ez az egykoron Nápolyban kitalált, egyre népszerűbb specialitás.

Ezért tényleg érdemes ringbe szállni

A nemzetközi „pizzacsalád” erejének, összetartozásának kifejezése talán már önmagában elegendő lenne a műfaj legjobbjai számára, hogy csatlakozzanak a kihíváshoz – azonban a Sveba Dahlen, ahogy fentebb említettük, a prémium színvonalú sütőipari kemencék gyártása mellett a jelek szerint az ösztönzéshez is alaposan ért. Az augusztus 16-án kezdődő és december 31-én záruló akció végén ugyanis valaki, talán épp olvasóink közül, egy N-szériás elektromos pizzakemencével lesz gazdagabb!

A szóban forgó pékipari berendezés praktikus méreteivel együtt is képes a nagyobb Sveba Dahlen kemencéktől megszokott, magas sütési minőséget képes produkálni. Az N-szériás sütő közben rendkívül rugalmas, használatával akár egy pillanat alatt lehet váltani kövön sült pizzáról vagy kenyérről különböző péksüteményekre. Mindezt többek közt a csúcskategóriára jellemző fűtő- és gőzrendszerrel, felhasználóbarát kezelőpanellel, energiahatékony működéssel és kifejezetten stílusos külső megjelenéssel.

Mit kell tenniük a jelentkezőknek?

Mindenekelőtt, a vállalkozó szellemű profi pizzaszakácsoknak tudatniuk kell részvételi szándékukat a svéd céggel, amely ezután elküldi nekik a kampány hivatalos pólóját. Ezt közvetlenül is meg lehet tenni a marketing@sveba.com e-mail címen, de a gyártó megbízható partnereként természetesen a Kogép is kész segíteni az érdeklődőknek, így ezzel kapcsolatban is fordulhatnak hozzánk elérhetőségeinken.

A pontos teendők megtalálhatók a Sveba Dahlen honlapjának külön erre a célra létrehozott aloldalán, de a lényeg, hogy a nevezőknek legalább 1 (de akár több) olyan fotót kell feltölteni közösségi oldalaikra a megfelelő megjelölésekkel (#ilovepizza; #svebadahlen; @svebadahlen), amelyen egy pizza vagy egy pizzakemence is látszódik. Minden más már a kreativitásra van bízva! A zsűri az év utolsó napját követően kiválasztja a legjobb fotót, a győztest pedig 2022 elején hirdeti majd ki a cég.

Nyertes csak egy lehet, de elégedett ügyfelünk számtalan

Ez tehát most kétségkívül a legegyszerűbb útja, hogy valaki egy Sveba Dahlen pizzakemencével bővítse, fejlessze sütőipari gépparkját – közvetlenül utána azonban továbbra is a sütőipari gépek és cukrászati berendezések specialistájával, a Kogéppel való együttműködés jön a sorban. Sütőipari kemencéink közül a Sveba Dahlen P-szériás elektromos kemencéi például már eddig is sok helyen helyezték kiváló alapokra a kifogástalan, a klasszikus pizzák rajongóinak elvárásait is kielégítő termékek előállítását. A prémium minőségű berendezések közül pedig a Sveba Dahlen High Temp elektromos pizzakemencét emelnénk ki, amely már fél óra alatt eléri azt az 500°C-os hőmérsékletet, amely elengedhetetlen a tökéletesen átsült, autentikus pizzák gyors készítésénél.

Cégünk pedig, ahogy eddig, úgy ezután is a beszerzéstől a telepítésen és az üzembe helyezésen át a szervizelésig kész mindenről gondoskodni minden leendő Sveba Dahlen-tulajdonosnak – legyen az a fenti nyereményjáték nyertese vagy bárki más, aki pékségében, éttermében szeretné tudni az egyszerre hagyományos és korszerű pizzakészítés titkát.

Kép forrása: https://www.facebook.com/svebadahlenofficial