Kogép - A sütőipari gépek és cukrászati berendezések specialistája

Cégünk csaknem három évtizede gondoskodik a minőségi sütőipari gépekről, illetve cukrászati- és édesipari berendezésekről, valamint a hozzájuk tartozó komplex szolgáltatásról a hazai piacon. Megoldásaink ma már a sütő- és cukrászipar teljes palettáját lefedik.

A cégünk által forgalmazott sütőipari gépek közt mindenki megtalálhatja a számára ideális berendezést, legyen szó nyersanyagkezelésről, tésztakészítésről vagy tésztafeldolgozásról, hűtéstechnológiáról, sütésről vagy akár készáru-kezelésről.
Spektrumunk pedig a cukrászati technológiák terén is egyre szélesebb, így ma már a csokoládé- és pralinégyártás, a torta- és süteményszeletelés, a linzer- és kekszgyártás vagy épp a különböző felületkezelési megoldások terén is bátran támaszkodhatnak kiemelkedő tudású szakértői csapatunkra.

Latest news, events

Mit tanulhatunk a legjobb kenyerek készítőitől?
Nyíregyházától Budapesten át Ásványráróig számos pékség kínálatába bekerültek a 2021-es Szent István-napi Kenyérverseny győztes péktermékei.
Nincs Kenyérlelke Fesztivál Kogép nélkül!
Cégünk a hagyományosan sütők találkozójának kiemelt támogatójaként idén is biztosít a kifogástalan pékáruk elkészítéséhez egy Wachtel Piccolo kemencét
Csúcsminőségű pizzakemence egyetlen fotóért cserébe!
A Sveba Dahlen nem mindennapi nyereményjátékán egy kompaktság terén verhetetlen N-szériás sütőipari berendezés a tét.

References