Krumbein és Kogép: közös sikertörténet Magyarországon

Ma már több mint 30 Krumbein TKSM gép dolgozik elégedett felhasználóknál szerte az országban – ez a többéves közös munka kézzelfogható eredménye.

Értékesítő és szervizes munkatársaink is rendszeresen részt vesznek a gyártó által szervezett, magas színvonalú szakmai tréningeken. A siker emellett a piaci igények megfelelő felmérésének, a jól szervezett alkatrészellátásnak és a vásárlóinkkal sok év alatt kialakult bizalomnak is köszönhető.

 

Milyen megoldásokat nyújt a Krumbein?

 

A KRUMBEIN 1977 óta törekszik a tökéletességre valamint szolgálja magas minőségű, innovatív termékeivel a sütő- és a cukrászipart. A termékkör legnagyobb részét a különféle vízszintes vagy függőleges síkú vágást végző szeletelőgépek adják.

Ezeken kívül adagológépeket (DSM aprósütemények, habkarika készítéséhez) ehhez kapcsolódóan masszaszivattyúkat (dugattyús rendszerű PTP és szállítószalagos Batter-Fly megoldásokat) sőt díszítő- és szórógépeket (DoubleDROP – olajos magvakhoz, UFSS Fruit – friss és fagyasztott gyümölcsökhöz, USS – száraz összetevőkhöz pl. kókuszreszelék, tortadara, apró magvak) is kínál a német gyártó.

Az USS-S2 Crumble morzsaszóráshoz (Streusel) lett kifejlesztve, a VISS pedig vibrációs technológiát alkalmaz az egyenletes szóráshoz.

Az egyes részfeladatokat végző gépek moduláris voltuk révén süteményvonalba illeszthetőek.

Az elérhető kombinációkról munkatársaink örömmel adnak tájékoztatást!

 

Torta- és süteményszeletelés rezgőpengével

 

A hazánkban leginkább ismertek a TKSM sütemény- és tortaszeletelő gépek, amelyeknek több típusa van, az eltérő igényekhez igazodva.

Friss és hűtött krémes termékek szeletelést végzi dupla rezgőpengével, alkalmas kerek és négyszögletes sütemények, torták vágására. A pengék 150 Celsius fokig fűthetőek, a sterilizálást és előfűtést gőzborotvás pengetisztítás biztosítja.

 

Ultrahangos technológia a fagyos torták és sütemények vágásához

 

A legmodernebb technológiát képviselik az UCM típusú gépek, melyek ultrahanggal vágnak. Gyengéden bánnak a kész süteményekkel, akár friss (de nem krémes), akár fagyott (ekkor krémes) állapotúak. Több réteget is tökéletesen vágnak át a tartós titán pengével, mely 35 ezres rezgésszámmal rezeg másodpercenként, így minimalizálva a pengére ragadó mennyiséget. Automata pengetisztítás és higiénikus kialakítás jellemzi. Plusz előnye ezeknek az UCM szeletelő gépeknek, hogy nemcsak sütőlemezen képesek kezelni a vágandó terméket. Nagyüzemi és kisüzemi használatra is elérhetőek, csatlakoztatható hozzájuk szállítószalag vagy épp szóró berendezés.

 

A jövő útja: a szendvicskészítés

 

A fogyasztói igényekre reagálva ma már szinte minden pékség, élelmiszerüzlet sőt számos cukrászda is kínál esztétikus és egészséges szendvicseket, melyek a rohanó hétköznapokban akár a főétkezés alternatíváját is jelenthetik.

A Krumbein, mint a vágás specialistája, a szendvicskészítéshez is több megoldással szolgál: a szimpla szeletelőgéptől a függőleges síkú szeletelőgépen át a komplett szendvicsvonalig, mellyel nagy volumenű, üzemi termelés lehetséges.

A kész töltött szendvicsek, tortillatekercsek, wrap-ek szeleteléséhez kifejlesztett DSS kézi termékbetöltéssel és szállítószalagos automatikus továbbítással is üzemeltethető, így sokféle üzemméretben sikerrel alkalmazható.

BBS horizontális vágógéppel teljes vagy részleges bevágás, sőt döntött vágás kivitelezhető többféle pékárun.

Remek kiegészítő a WBS vajazó rendszer, mellyel egyenletes rétegben vihetjük fel a krémes állagú kenhető anyagokat (mint például a majonézt, a szendvicskrémeket vagy épp a habosított vajat). Ideális nemcsak toast kenyér és más szendvicsalap, de pirítós vagy laposkenyér (flat bread) kenéséhez is.

A FILIsnack cut’n’cool szendvicskészítő állomás segítségével egyetlen személy képes eladásra kész terméket készíteni, mégpedig nagyon gyorsan, rövid átállási időkkel, higiénikusan és ügyelve a hűtést igénylő hozzávalók kezelésére. Üzletek számára ajánljuk.

A Krumbein moduláris szendvicsgyártó sora a precizitást, a hatékonyságot és a rugalmasságot ötvözi – ideális mindazok számára, akik következetesen magas minőségű szendvicseket szeretnének gyártani. Legyen szó kiskereskedőkről vagy ipari gyártókról, ez a berendezés néhány lépésben tökéletesen megtöltött és felvágott szendvicseket készít – frissen, tisztán és megbízhatóan.

 

Összefoglalva a Krumbein mellett szóló érveket:

 

  • Precíziós vágás és kézműves minőség – maximális pontosság, kevesebb hulladé
  • Robosztus és tartós – akár évtizedekig megbízható működé
  • Made in Germany – német minőség, standard két éves garanciá
  • Higiénikus és könnyen tisztítható – a korszerű élelmiszerbiztonságé
  • Moduláris és sokoldalú – testreszabott koncepciókat kíná
  • Egyszerű kezelhetőség – gyors beállítás, intuitív vezérlé
  • Széles termékskála szakértelemmel – minden termékkörhöz van megoldásunk.
  • Hatékony és költségtakarékos – gyors megtérülést biztosít.
  • Teljes körű támogatás és szerviz – a projekt elejétől a végéig sőt azon túl is.
  • 45 év tapasztalat és globális partnerhálózat – helyi jelenlét, nemzetközi szaké

 

Ehhez járul a Kogép értékesítői és szerviz csapatának sokéves tapasztalata, a vásárlóinknak nyújtott folyamatos támogatás, mely nemcsak a gépek telepítéséig, de azon túl is tart: karbantartással, alkatrészellátással, szervizeléssel.